Невил сравни шансовете на Ман Юнайтед и Челси за титлата


Н. Гавазов

Невил сравни шансовете на Ман Юнайтед и Челси за титлата

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил е уверен, че "червените дяволи" нямат шанс за титла във Висшата лига през този сезон - за разлика от Челси.

През миналия сезон именно Юнайтед и Челси правеха компания на  Ливърпул и Манчестър Сити в четворката на най-добрите във Висшата лига.

Невил очаква по-нататъшен напредък от "дяволите", но по-плавен от "сините", които могат да скочат напред след агресивната си трансферна кампания.

"Бих казал, че в случая на Челси има елемент на изненада - ние всъщност не знаем за какво ще претендират.

Съмнявам се, че могат да спечелят лигата, независимо дали купят вратар или не. Но ако ме попитате за Манчестър Юнайтед например, почти съм сигурен, че няма да спечелят лигата.

Мога да предскажа сезона на Манчестър Юнайтед съвсем точно. Те ще добавят, ще бъдат по-близо до Ливърпул и Манчестър Сити и мисля, че ще завършат в топ 4.

Ако трябваше да предскажа кой от Челси и Юнайтед може да спечели лигата, щях да назова Челси, защото просто не знаете на какво са способни тези млади играчи.

Ами,  ако вземат и изненадат всички? Но може да се окаже и в обратната посока.

С Челси има елемент на изненада. Мисля, че това е огромна възможност, която радва Франк Лампард и в същото време плаши малко.

Как ще се установи Тимо Вернер? Как ще се впише Хаверц? Как ще се впише Зиеш? Тиаго Силва има опит, но как ще се адаптира към английския футбол?

В състава на Челси има много несигурности, които карат Лампард да се възхищава и малко да се притеснява", заяви Невил.

  Сподели
361