Пол Мърсън: Ливърпул може да се смъкне до четвъртото място


Н. Гавазов

Пол Мърсън: Ливърпул може да се смъкне до четвъртото място

Бившият играч на Арсенал Пол Мърсън сподели мислите си за Ливърпул, който спечели английското първенство през миналия сезон.

"Ливърпул лесно може да се смъкне на четвърто място. Вижте головете, които те допуснаха в мача срещу Лийдс. Просто мисля, че играчите на Ливърпул бяха уверени в лесна победа. Мисля, че трябва да купят някого. Не бих се изненадал, ако завършат на четвърто място. Те имат огромен брой футболисти, които трябва да играят всяка седмица. Върджил ван Дейк няма право да се контузва. Другите  защитници също. Те нямат смяна на тройката от нападението, ако някой се контузи.

Ще го повторя. Има известна верига за бързо хранене, която продаваше повече чипс и хамбургери от всеки друг, но те продължаваха  да рекламират. Трябва харчите пари, за да останете на върха.

Ако някой от играчите на Манчестър Сити е контузен, той все пак ще играе според принципа: "Ще вкараме повече голове от вас".  Те имат много голям състав. Ето защо се безпокоя за Ливърпул, при тях пет или шест играча постоянно трябва да са на терена,  в противен случай отборът ще бъде отслабен", заяви Мърсън.

  Сподели
406