Дайк: Салах смълча медиите


И. Ангелов

Дайк: Салах смълча медиите

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк отхвърли всички твърдения, че формата на Мохамед Салах може да се влоши, след като вчера египтянинът стартира сезона с хетрик във вратата на Лийдс Юнайтед при победата с 4:3. Ван Дайк също реализира в срещата с глава след корнер, като направи и грешка, довела до гол на противника. Той обаче защити Салах пред критиците му:

"Е, това са медиите, вие хора, които се съмнявате. Очевидно ние го оценяваме и това е най-важното и за него. Ние не виждаме негативните неща, които има в медиите."

Коментирайки грешките си в мача Ван Дайк каза:

"Това беше една от ситуациите, които се случват. Аз опитах най-доброто, но това направих и за съжаление получихме гол, но аз не се тревожа от това. Срещата беше пълна със събития. Ние очевидно очаквахме това, най-малко да е интензивна. Никой не иска да допуска голове, и беше интензивен мач за двете страни. Много тичане, битки едно в едно и контри.

"Точките са огромни, разбира се. Лийдс ще донесе много проблеми на много отбори в лигата с този начин на игра и интензивност. Беше добре за нас да вземем три точки, но имаме над какво да работим."

Ливърпул среща Челси във Висшата лига на 20-ти септември. 

667