Карагър: Ако Оле не вземе Санчо, Ливърпул ще го купи


И. Ангелов

Карагър: Ако Оле не вземе Санчо, Ливърпул ще го купи

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър изрази мнението си и предупреди Манчестър Юнайтед, че ако отборът не успее да закупи Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд това лято, тимът ще има конкуренция за подписа му в следващия трансферен сезон. 

"Юнайтед очевидно има най-добра позиция за Санчо сега - но това ще се промени ако той все още е в Дортмунд догодина. Ще съм много изненадан ако Ливърпул не опита да подпише с него догодина. Затова си мисля, че в края Юнайтед ще плати, каквото трябва да плати.

"Когато в миналото Юнайтед плащаше големи заплати на играчи, ние всички се смеехме и казвахме 'пак се набутаха'. Хората наричаха изпълнителния директор Ед Удуърд смешка, защото продаващите клубове винаги му взимаха 10 или 20 милиона отгоре на реалната цена на играчите.

"Сега Борусия Дортмунд иска 108 милиона лири за Санчо. И само защото Юнайтед не ги плати веднага, всички започнаха да ги критикуват. Удуърд е проклет ако плати, и проклет, ако не плати.

"Аз не мисля, че Манчестър Юнайтед изостава толкова много, колкото хората мислят. Едно или две попълнения могат да направят разликата. За мен подписването с Бруно Фернандеш през януари промени клуба изцяло. Той дойде и изведнъж Юнайтед стана съвсем различен отбор. Толкова близо са. Може да стане така, че когато Санчо дойде те веднага да станат претендент за титлата."

  Сподели
327