Бербатов: По-добре да се откажа от футбола, отколкото да напусна Юнайтед


Н. Гавазов

Бербатов: По-добре да се откажа от футбола, отколкото да напусна Юнайтед

Димитър Бербатов заяви, че по-скоро би спрял с футбола, отколкото да напусне сегашният си клуб Манчестър Юнайтед, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Българинът, който бе привлечен за рекордните в историята на "червените дяволи" 30,75 милиона паунда, в момента е начело на голмайсторската класация във Висшата лига с 11 попадения, но въпреки това е критикуван от феновете, заради противоречивото си представяне. До края на договора му остават 18 месеца, но нападателят въобще не мисли, че скоро няма да носи номер 9 в Юнайтед.

"Борих се много, за да имам шанса да играя в Манчестър Юнайтед и сега мога само да се върна назад, ако напусна. Защо обаче трябва да го правя? По-добре да се откажа от футбола", заяви Бербатов.

29-годишният таран бе определен в понеделник за футболист на годината в България за рекордния седми път, а през ноември влезе в историята на Висшата лига, превръщайки се в едва четвъртия играч, отбелязвал 5 гола в един мач - при победата със 7:1 над Блекбърн. През септември пък българският нападател отбеляза хеттрик на кръвния враг Ливърпул за победата с 3:2.

 

  Сподели
77