Санчес поискал да напусне Ман Юнайтед след първата тренировка


Н. Гавазов

Санчес поискал да напусне Ман Юнайтед след първата тренировка

Нападателят на Интер Алексис Санчес заяви, че е поискал да се върне в Арсенал след само една тренировка с Манчестър Юнайтед.

След като се присъедини към Юнайтед през януари 2018 г., Санчес незабавно се разочарова от клуба от "Олд Трафорд" и след сезон и половина мъки отиде под наем в Интер, където остана за постоянно.

Алексис смята, че медиите са били несправедливи към него, но в същото време признава, че Юнайтед не е клубът, който той си е представял.

"Искам да ви разкажа за периода си в Юнайтед и за много неща, за които се казваше, че изглеждам зле.

Получих възможност да отида в Юнайтед и тя ми изглеждаше привлекателна. Беше мило, защото като дете обичах техния клуб.

В крайна сметка получих договор, без да разполагам с достатъчно информация какво се случва там. Понякога не знаеш, докато не стигнеш сам и не направиш няколко тренировки със съотборниците си.

На първата тренировка разбрах много неща. Прибрах се у дома при семейството си и попитах моя агент: "Може ли договорът да бъде развален, за да мога да се върна в Арсенал?".

Те започнаха да се смеят и аз им казах, че някои неща не са правилни за мен. Но договорът вече бе подписан.

Журналистите и бивши играчи разсъждаваха, без да имат представа какво се случва вътре в клуба. Те изразиха мненията си, които ни нараняваха. Те имаха нужда някой да е виновен и ме обвиниха.

Критичен съм към себе си и трябваше да играя по-добре. Но винаги бях обвиняван, дори ако играех няколко минути", заяви Санчес.

  Сподели
202