Манчини получава 50 милиона за трансфери


Н. Гавазов

Манчини получава 50 милиона за трансфери

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини ще получи от собствениците на клуба 50 милиона паунда за зимни трансфери, съобщава новината The Mirror. Собствениците на клуба, които бяха на Ийстланд по време на загубата с 1:2 от Евертън са били разочаровани от играта на „гражданите" и са готови да предоставят горепосочената сума, за да може Сити да изпълни поставените пред себе си цели.

Както е известно, отборът воден от Манчини пропусна възможността да оглави класирането по Коледа за пръв път от 81 години. Най-важната задача пред Манчини бе да убеди своя капитан Карлос Тевес да остане в отбора и въпреки, че аржентинецът не успя да вдъхнови своите съотборници за победаста, в крайна сметка италианецът имаше поводи за радост след като Тевес оттегли молбата си за трансфер.

Според информации на The Mirror, бившият наставник на Интер си е набелязъл звездите на Волфсбург и Порто - Един Джеко и Хълк. Двамата са оценявани на обща стойност 50 милиона паунда, а към Ийстланд може да потегли и бразилския национал от Барса Дани Алвеш. Изданието твърди, че представители на Сити вече са се срещнали с кариоката през миналата седмица и са говорили с него относно възможността да заиграе за «гражданите»

В същото време се очаква Сити да се раздели с няколко от своите играчи през януари, а най-вероятните напускащи са Емануел Адебайор, Роке Санта Крус, Уейн Бридж и Шон-Райт Филипс.

 

  Сподели
115