Балотели: Само Меси е по-добър от мен


Н. Гавазов

Балотели: Само Меси е по-добър от мен

Италианският нападател на Манчестър Сити Марио Балотели, който днес получи наградата за най-добър млад футболист на Европа, разкритикува Джак Уилшир и заяви, че е по-добър от Уейн Рууни и Сеск Фабрегас. Бившият играч на Интер получи наградата от торинския вестник Tuttosport, който ежегодно организира гласуване сред европейските спортни журналисти за определяне на най-добрия футболист до 21-годишна възраст.

Скандалният италианец успя да изпревари своя 18-годишен конкурент Уилшир и веднага заяви, че изобщо не е чувал за Джак.

„Как се казваше той? Уил...? Не, аз не го познавам, но следващия път, когато играем с Арсенал аз внимателно ще го следя. Възможно е да му покажа трофея „Най-добър млад футболист" и да му напомня, че той е спечелен именно от мен", заяви Балотели.

„Има само един, който е по-силен от мен - Меси. Всички останали ми отстъпват. Аз се радвам за наградата, още повече, че кой не би я спечелил, ако не аз? Две години преди това бях на шесто място, а през 2009-та станах четвърти. Най-накрая дойде и моя ред. Главната ми цел - да получа „Златната топка". И сегашната ми награда е добър знак, че аз ще постигна тази цел", завършва нападателят на Манчестър Сити.

 

  Сподели
80