Евертън се надява да подпише с Хамес до края на седмицата


Н. Гавазов

Евертън се надява да подпише с Хамес до края на седмицата

Евертън възнамерява да привлече 29-годишния атакуващ полузащитник на Реал Мадрид Хамес Родригес, информира The Telegraph.

Според източника, трансферът на колумбиеца би било значителен успех за Евертън, тъй като Хамес би искал да се събере отново с Карло Анчелоти, под чието ръководство той успешно игра в Реал Мадрид, а също така бе пуснат под наем в Байерн Мюнхен. Анчелоти също се опита да подпише с Хамес когато водеше Наполи, а сега продължава да желае да работи с бившия халф на Реал Мадрид

29-годишният футболист все още има една година от договора си с Реал Мадрид, а испанският гранд възнамерява да го продаде по време на този трансферен прозорец, вместо да сключи поредно споразумение за отдаване под наем.

Все още не е ясно какви пари ще иска Реал Мадрид за Хамес. Според източника, преговорите вървят добре и са от полза и за двата клуба. Съобщава се, че Родригес може да се премести в турския Галатасарай, но източникът предполага, че Евертън е ясен фаворит при покупката и се надяват да осъществят сделката през следващите дни.

Хамес участва в 8 мача през миналия сезон, като отбеляза 1 гол и 1 асистенция.

  Сподели
158