Вилиан напуска Челси "разстроен и обиден"


Н. Гавазов

Вилиан напуска Челси

Крилото Вилиан е "разстроен и обиден" от това как завършва кариерата му в Челси.

Челси пристигна в Мюнхен в петък, за да играе срещу Байерн в осминафиналите на Шампионска лига, но "сините" са в баварската столица без Вилиан, който остана в Лондон заради контузия на ахилеса.

Това означава, че бразилецът повече няма да играе за "сините", а до няколко дни 31-годишният бразилец трябва да подпише договор с Арсенал до 2023 година.

Според ESPN, позовавайки се на свой източник, Челси е предложил на Вилиан само двугодишен договор и това се случи още преди пандемията на коронавирус. След отказа на играча преговорите по същество не бяха възобновени.

Така на практика предложението на лондончани към крилото е в стил "приеми или напусни", въпреки желанието на мениджъра Франк Лампард да задържи играча.

Това отношение на Челси е накарало Вилиан да почувства, че клубът всъщност не желае да го задържи, което от своя страна е разочаровало бразилеца. Ето защо 31-годишният футболист веднага прие  офертата на конкурентите.

Арсенал не само удовлетвори желанието на Вилиан за договор, но и му даде възможност да остане в Лондон, където бразилецът се чувства много комфортно със семейството си.

  Сподели
310