Педро и Пулишич остават в лазарета


Н. Гавазов

Педро и Пулишич остават в лазарета

Челси загуби крилата Педро и Кристиан Пулишич заради травми.

Пулишич показа страхотен футбол след паузата от коронаворуса и именно Кристиан откри резултата във финала за ФА Къп срещу Арсенал миналата събота.

Пулишич обаче получи контузия на коляното в началото на второто полувреме на "Уембли" и сега ще бъде в лазарета до пет седмици, съобщи talkSPORT, позовавайки се на собствени източници.

Така 21-годишният американец ще пропусне не само пътуването до Байерн в Шампионска лига тази следваща събота, но началото на следващия сезон във Висшата лига.

На финала на "Уембли" се контузи друг играч на Челси. Педро се съгласи да помогне на "сините" да завършат сезона, поддавайки се на молбите на мениджъра си Франк Лампард, но в последните минути на последния си мач за лондонския клуб испанецът изкълчи дясното си рамо.

"Операцията премина добре, скоро ще се върна. Жалко е, че не спечелихме Купата на ФА. Благодаря на всички за подкрепата", написа Педро в Instagram.

Времето за възстановяването на 33-годишния испанец, който щеше да се премести като безплатен агент в Рома, не се съобщава.

  Сподели
242