Бербатов: Солскяер показа качествата си


И. Ангелов

Бербатов: Солскяер показа качествата си

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви, че според него Оле Гунар Солскяер се е доказал като мениджър на най-високо ниво, след като отново е донесъл на отбора постоянството, което е необходимо за постигане на целите. "Червените дяволи" спечелиха 9 от последните 14 мача в лигата без да загубят, като прескочиха до третото място над Челси в зона Шампионска лига.

"Аз съм щастлив за всички в Юнайтед след като те постигнаха целта си за класиране в Шампионска лига. Те заслужават това. Те трябваше да победят Лестър и го направиха. Аз съм щастлив за Оле и тима, това е нещо голямо за клуба и всички.

"Винаги ще има съмняващи се хора, но като цяло хората разбират, че мениджърите трябва да получат време за да строят. Има препятствия, разбира се, но в бъдеще нещата могат да се подобрят, и Оле показа това. 

"Сега ще е по-трудно с Шампионска лига, и следващата година ще има критики когато видим загуби, но за сега трябва да сме доволни с работата, която той свърши. Аз мисля, че играчите го обичат и това се вижда от това как играят.

"Той направи Юнайтед постоянен, какъвто не беше дълго време, и той го направи когато беше най-важно. Те бяха умни, постоянни, и постигнаха резултати. Сега можеш да купуваш играчи защото всеки иска да играе в Шампионска лига, а Оле показа колко добър мениджър е."

  Сподели
260