Магуайър предупреди Лестър Сити


И. Ангелов

Магуайър предупреди Лестър Сити

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър отправи предупреждение към бившия си отбор Лестър Сити, че "червените дяволи" няма да търсят равенството в днешния последен кръг от Висшата лига на "Кинг Пауър Стейдиъм". Третата и четвъртата позиция в класирането могат да бъдат разместени след като в този кръг се срещат Лестър и Юнайтед, и Челси среща Уулвс.

"Ние не отиваме в Лестър за да играем за равен, това е сигурно. Отиваме в срещата с желание за победа. Искаме да вземем трите точки, ще подходим както при всеки друг двубой. 

"Може би ако сме равни в последните няколко минути, тогава ще мислим малко по-различно, но със сигурност ще навлезем в срещата с желанието за трите точки. В момента сме трети в лигата и тук искаме да останем до края на неделния ден.

"В началото на сезона искахме да завършим в топ 4. Много хора около Коледа не мислеха, че ще го постигнем, но ние се поставихме в страхотна позиция в момента и това е важен двубой. Много е важно да играеш в Шампионска лига. Аз се присъединих към този клуб за да печеля най-големите трофеи и Шампионска лига е сред най-големите. Като клуб и като играчи, ние искаме да сме в Шампионска лига, така че това е наистина важно.

"Да чукна на дърво, дано успея да играя в неделя и ако го направя ще съм изиграл всяка минута от Висшата лига този сезон. Това е нещо, от което се гордея. Аз се грижа за себе си за да мога да играя във всеки мач. Важно е за топ защитниците да играят всеки мач. Аз го направих веднъж преди в кариерата си, в първия сезон с Лестър, където изиграх всяка минута от всеки мач. Това беше хубаво, че останах без контузии и не бях наказван през сезона."

Юнайтед в момента се намира на трето място с по-добра голова разлика с Челси, докато Лестър е пети.

  Сподели
87