Фърдинанд предсказва преход на Хименес в топ клуб


Н. Гавазов

Фърдинанд предсказва преход на Хименес в топ клуб

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд смята, че Улвърхемптън ще има трудности да задържи нападателя Раул Хименес от напускане това лято.

Хименес вкара 34 гола за два сезона във Висшата лига - по 17 във всеки, а Раул има един мач в резерв.

Съгласно слуховете, успехите на Хименес на "Молиню" са довели до там, че редица големи клубове вече много внимателно следят изявите на 29-годишния мексиканец и за Рио няма никакви съмнения, че футболистът скоро ще си тръгне от "вълците".

"Мисля, че "вълците" ще трябва да се опитат да го задържат. Мисля, че той е изключително талантлив, а представянето му през последните два сезона е много добро.

Преди той не бе много впечатляващ с представянето си, но във Висшата лига играта му потръгна. Той бе глътка свеж въздух.

Както виждате, той също има страхотна личност и не се изненадвам, че големите клубове се въртят около него. Виждаме това в съобщенията на пресата.

Изобщо не бих се отказал от него в Юнайтед. Мисля, че той би дал на отбора нещо специално. Това, което обичам при него е, че той отбелязва всякакви голове. Той затваря подаването на далечната греда, сплашва защитниците и може да вкара от нищото, което направи срещу Бърнли", заяви Фердинанд пред BT Sport.

  Сподели
116