Лампард: ФА Къп няма да повлияе на битката за топ 4


И. Ангелов

Лампард: ФА Къп няма да повлияе на битката за топ 4

Босът на Челси Франк Лампард не пожела да разкрие подробности относно състава си преди срещата с Манчестър Юнайтед от полуфиналите на ФА Къп. Мениджърът може да има проблеми със запазването на свежестта в селекцията си, след като битката във Висшата лига продължава, а той е на стъпка от финал във ФА Къп.

"Това е въпрос, чийто отговор вече знам," каза Лампард когато бе запитан за постройката си за мача днес. Той продължи за значението на срещата с оглед Топ 4 на Висшата лига:

"Аз наистина мисля, че няма да има значение. Това е друго състезание. Всички знаем какво е заложено и какво е заложено на финала. Следващите два мача ще дойдат много бързо след това и всеки един от нас трябва да се справи с това по свой начин.

"Очевидно има физически изисквания при всяка среща, и вероятно ще имаме умора в сряда след този мач. Ще трябва да се справим с това и да продължим. Извън това не мисля, че ще има значение. 

"Всички знаем, че тяхното трио нападатели играе много, много добре, а количеството голове между тях е изумително. Така че трябва да разберем как да работим против тях. Те имат силен отбор изцяло, но полузащитата им функционира много добре в момента, след като включиха Бруно Фернандеш и това ги подсили много през януари. Аз мисля, че е видно за всички. Трябва ни перфектно представяне за да победим Манчестър Юнайтед."

  Сподели
284