Лампард: Бях нервен


Н. Гавазов

Лампард: Бях нервен

Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че е нервничил по време на мача с Норич.

Голът на Оливие Жиру в края на първото полувреме позволи на "сините" да постигнат минимална победа срещу "канарчетата" във вторник вечерта и да се задържат на третото място във Висшата лига.

Лампард разбира колко е важно за неговия отбор да запази победния резултат от гледна точка на класирането в турнира, така че Франк беше облекчен с финалната свирка.

"Трудно ми е да преценя борбата за влизане в топ 4. Знаем, че имаме труден график, но всички останали също имат трудни мачове. Такава е Висшата лига, тук никога не е лесно.

Взехме нашите три точки, фокусирани сме върху нашата игра и сега можем да седнем и да гледаме мачовете на други отбори, както и да се подготвим за полуфинала на ФА Къп през уикенда. Въпреки това, ние все още имаме много работа.

Имате това чувство на нервност по очевидни причини, така че съм щастлив как завърши всичко. Играхме малко бавно за 10-15 минути през второто полувреме, но след това започнахме отново да разиграваме топката и в нашата игра героят беше видим. Но ние все още можем да добавим“, заяви Лампард пред Sky Sports.

  Сподели
113