Агентът на Гендузи ще пътува за Лондон


Н. Гавазов

Агентът на Гендузи ще пътува за Лондон

Агентът на полузащитника Матео Гендузи ще пътува за Лондон, за да се срещне с ръководството на Арсенал относно ситуацията около неговия клиент.

Гендузи не попадна в заявката  на Арсенал за последните пет мача, като се вземат  предвид всички турнири  и продължава да тренира отделно от първия отбор.

Матео се превърна в изгнаник, след като в срещата с Брайтън на 20 юни той се подиграваше с противниците си за ниските им заплати и хвана Нийл Мопе за гърлото.

Опитът на мениджъра Микел Артета да вразуми  Гендузи се провали. 21-годишният французин отказа да се извини и промени характера си, в резултат на което бе отстранен от съотборниците си.

Според ESPN, агентът на полузащитника Филипе Набе се отправя към Лондон, за да се срещне с Артета и спортния директор Раул Санлехи през следващата седмица.

Самият Гендузи иска да остане в Арсенал, но нежеланието на Матео да работи върху себе си може да не остави на клуба друг избор, освен да продаде играча.

Въпреки това, ситуацията ще стане ясна след срещата на представителя на играча и ръководството на клуба. Арсенал може да използва Гендузи за постигане на трансферните си цели - като полузащитника на Атлетико Томас Партей.

  Сподели
76