Шефилд с класика над Челси


И. Ангелов

Шефилд с класика над Челси

Шефилд Юнайтед прие Челси в срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Бромъл Лейн" домакините спечелиха с 3:0 и утвърдиха позицията си в топ 6, докато загубата на "Сините" ще даде шанс на Манчестър Юнайтед да навлезе в Топ 4 на класирането с точка пред съперника си при победа в понеделник.

В 18-ата минута днес Шефилд излезе напред след няколко провалени опита на защитата в синьо да изчисти топката. В края едно центриране на Балдок намери МакБърни на втора греда, а с воле той нацели Кепа, който блокира удара и топката попадна в МакГолдрик, който вкара за 1:0.

В 33-ата минута след центриране на Стивънс от ляво резултатът стана 2:0 след удар с глава на МакБърни. На почивката Лампард реши да подсили защитата си с Алонсо и Рудигер на мястото на Маунт и Кристенсен. 

Въпреки това отново Шефилд реализира през втората част. Това стана в 77-ата минута, когато Мусе напредна и пусна успоредна топка, Зума не успя да изчисти и топката отново попадна в МакГолдрик за 3:0.

  Сподели
323