Венгер: С повече късмет можеше да не загубим


Н. Гавазов

Венгер: С повече късмет можеше да не загубим

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкритикува състоянието на терена на „Олд Трафорд", след като „артилеристите" загубиха с 0:1 от Манчестър Юнайтед и отстъпиха първото място в класирането на „червените дяволи". Както е известно, голът на Джи-Сун Парк бе достатъчен за победата, а Уейн Рууни изпусна дузпа в последната четвърт на мача.

В интервю за Sky Sports, Венгер призна, че е недоволен от терена на „Олд Трафорд", което е основната причина за многото грешки с които бе осеян двубоят.

„Получи се много силен мач. И двата отбора бяха много организирани и интензитета на играта бе на високо ниво, но като цяло, техническото качество пострада поради лошия терен. Това е причината двата отбора да допуснат толкова много грешки", заяви Венгер пред Sky Sports.

Френският специалист допълни също така, че футболистите му са играли добре, но просто не са имали нужния късмет.

„Не мисля, че не играхме добре. Като цяло трябва да отбележа, че защитата на Юнайтед игра великолепно. Те се защитаваха много добре и ние опитахме абсолютно всичко, за да създадем своите шансове. Смятам, че с малко повече късмет можеше да не загубим мача", завършва Венгер.

 

  Сподели
163