Невил сравни атаката на Ман Юнайтед с Мане, Салах и Фирмино


Н. Гавазов

Невил сравни атаката на Ман Юнайтед с Мане, Салах и Фирмино

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил вярва, че Маркус Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Гринууд са способни да достигнат височините на известното атакуващо трио на Ливърпул.

Вчера  Юнайтед, с помощта на нападателите си, победи Астън Вила с резултат 3:0 и удължи безпогрешната си серия във всички турнири до 17 мача.

Сега на сметка на Маркус, Антони и Мейсън вече има 56 гола през този сезон, докато нападателят на Ливърпул вкараха 53 пъти. Според Невил, въпреки че това е връзка от  различни нива, тримата от Юнайтед бързо намаляват дистанцията до еталона.

"Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане са зрели и проверени играчи. Това е най-добрата нападателна тройка във Висшата лига. Казах това дори когато Манчестър Сити спечели титлата.

Тримата от Юнайтед все още не са достигнали нивото на атакуващото трио на Ливърпул. Не можете да очаквате това от тях сега, но имат талант и способност.

Имаше въпроси за това дали Рашфорд е достатъчно добър, дали Марсиал е достатъчно добър, а Гринууд тогава все още не бе направил име. Но сега те доказват, че са достатъчно добри, могат да играят и да станат по-добри.

Атакуващата тройка на Ливърпул е напред, но Манчестър Юнайтед има причина да се възхищава. Ако вярвате в тези млади играчи и им дадете шанс да играят на желаните от тях позиции, ще се изненадате какво можете да постигнете", заяви Невил.

  Сподели
106