Лампард: Пулишич изведе играта си на ново ниво


Н. Гавазов

Лампард: Пулишич изведе играта си на ново ниво

Наставникът на Челси Франк Лампард смята, че крилото Кристиан Пулишич е успял да изведе играта си на ново ниво след възобновяването на сезона.

"Той има голям талант. Бе в трудна позиция в началото на сезона, тъй като нямаше отпуска, но той изведе играта си на ново ниво - не само по отношение на това как надиграва своите съперници, но и по отношение на крайния продукт и реалните ползи.

Не съм имал никакви граници на очакванията по отношение на него, така че той не ме изненада. Знаех, че има талант и исках да му помогна, когато той просто бе тук, защото тази лига има различни изисквания към физическата готовност. Трябваше да контролирам формата му, но тогава, за съжаление, той бе контузен.

Въпреки това, сега той е гладен и демонстрира уменията си. Най-хубавото е, че носи реални ползи. Той е великолепен от възобновяването на сезона.

Когато погледнете най-добрите офанзивни таланти в света, те редовно отбелязват победни голове. В момента той прави точно това, така че съм доволен от него", заяви Лампард.

  Сподели
97