Роджърс вярва, че Лестър може да попадне в ШЛ


Н. Гавазов

Роджърс вярва, че Лестър може да попадне в ШЛ

Мениджърът на Лестър  Брендън Роджърс няма съмнение, че отборът му ще може да се сдобие с билет за Шампионска лига в края на този сезон.

"Лисиците“ започнаха много зле след възобновяването на сезона във Висшата лига, записвайки две равенства срещу аутсайдери и претърпявайки едно поражение.

Въпреки това победата с 3: 0 над Кристъл Палас в събота позволи на Лестър да се върне в коловозите и да даде увереност на Роджърс за Шампионска лига.

"Не се съмнявам, че сме способни на това. Показахме таланта си в тези 33 мача. Е, може да ни липсват някои играчи, но като отбор сме много съсредоточени в постигането на целта и се борим до финалната свирка.

Трябва да оцелеем през този период, като същевременно поддържаме концентрация в следващия мач. Надявам се в края на сезона да постигнем целта си и да изпълним мечтата си.

Играчите са изключителни. Трябва да се гледа по-широко, защото има два страхотни отбора пред нас, които се знаят от всички, но това да бъдеш втори в лигата по дефанзивна игра и трети по резултатност е блестящо постижение от страна на играчите.

Тук има толкова много конкуренция и то не само сред топ клубовете, така че позицията ни до такива клубове говори много за нивото на нашата игра", заяви Роджърс.

  Сподели
244