Моуриньо заплаши Арсенал за дръзкия пост


Н. Гавазов

Моуриньо заплаши Арсенал за дръзкия пост

Мениджърът  на Тотнъм Жозе Моуриньо заплаши с възмездие Арсенал, след като "артилеристите" нахално се пошегуваха със съседите си.

Напомняме, че Арсенал побърза да пусне клип с победата си над Шефилд Юнайтед в 1/4-финалите на Купата на ФА веднага след шокиращата загуба на Тотнъм от "остриетата".

След шока от поражението на Моуриньо от "шпорите“ от "Шефилд Юнайтед“ с резултат 3: 1, "артилеристите“ побързаха да публикуват в социалните мрежи видео ревю за победата си над "остриетата“ в четвъртфинала на Купата на ФА.

"Не е лесно да победиш Шефилд Юнайтед на собствения им терен. Напомняме как се прави това", гласи съобщението на Арсенал.

Моуриньо, който с нетърпение очаква дербито на Северен Лондон в неделя е възмутен от такава наглост.

"Мисля, че ако бяха на върха в лигата или успешно се бориха за място в топ 4, нямаше да се радват на проблемите на другите.

Ти се наслаждаваш на проблемите на другите само когато и самият ти си в беда.

В крайна сметка това говори повече за тях - те не трябва нещо  да празнуват и търсят всяка възможност. Те са в много подобна ситуация в таблицата като нас.

Не обичам да свързвам клуб със съобщения или постове на някого. Може би греша, може би съм прав, но човекът, който го направи, го прави сам. Не вярвам, че това е написано от Микел (Артета), не вярвам, че е писано от Джак или другия им капитан.

Това вероятно е направено от някой човек, който е работил вкъщи в продължение на три месеца. Не е проблем, но ги чакаме у дома", заяви Моуриньо.

  Сподели
134