Лампард похвали Солскяер, поиска концентрация


И. Ангелов

Лампард похвали Солскяер, поиска концентрация

Босът на Челси Франк Лампард похвали отбора на Манчестър Юнайтед за показаната форма в състезанието за Топ 4 на Висшата лига, но той поиска от своя отбор да остане концентриран над задачата и да не следи противниците си. Челси бе прескочен във вчерашния ден от Юнайтед, който разби с 5:2 Борнемут, но в късната среща от кръга "сините" върнаха четвъртата си позиция след победа над Уотфорд. Манчестър Юнайтед вече 16 срещи няма загуба във всички турнири, което Лампард коментира:

"Аз мисля, че всеки мач от тук до края ще е напрежение. Уест Хем беше напрежение защото знаехме, че можем да се покачим до трето. Това е различен тип напрежение, но все пак ти влияе над концентрацията и работата. Не трябва да се увличаш в това какво правят останалите в този момент.

"Ние се справихме днес. Не мислехме за глупости. Манталитетът беше правилен. Започнахме силно и продължихме. Малките детайли в мача направихме правилно и в двата края на терена. Доволен съм от това. 

"Ман Юнайтед е много добър отбор, знаем това. Индивидуалните играчи, които имат, съставът, треньорите, които имат. Можем само да уважаваме това. Аз гледах срещата им по-рано и те имат индивидуално качество. Атакуващата им линия има двама с по 20 гола и Мейсън Гринууд, който вкарва регулярно.

"Фернандеш и Погба в средата, подписаха с Магуайър. Те са много силен отбор. Знаем това и фактът, че сме 2 точки над тях трябва да ни радва. Знаем, че борбата ще е до самия край на сезона с формата, в която се намират. С уважение към Манчестър Юнайтед и другите отбори около нас, но ние трябва да се концентрираме и да продължим да взимаме резултати. Това е най-важно за нас."

  Сподели
288