Тевес потвърди желанието си да напусне Сити


Н. Гавазов

Тевес потвърди желанието си да напусне Сити

Карлос Тевес потвърди още веднъж желанието си да напусне Манчестър Сити и обвини за влошаване на отношенията си някои изпълнителни директори и други хора. Както е известно, вчера Сити излезе със специална декларация, че отхвърля искането на аржентинския национал за трансфер и обяви, че са особено разочаровани от действията на играча и неговия агент.

В светлината на изявлението на ръководството на Сити Тевес излезе също със изявление, в което изтъкна причините за решението си.

„Можех да подпиша договор, с подобрени условия, но тук не става работа за пари. Аз не съм повлиян от никого за моето решение. Това е нещо, което усещам от известно време и което е резултат на много мислене от моя страна. Още през лятото исках да напусна, но бях повлиян от клуба да остана. За съжаление, моите чувства не са претърпели промени. Силно съм възмутен от предположенията на ръководството, че някой ми влияе", заяви Тевес.

„Аз съм разочарован, че ръководството на клуба обрисува ситуацията в друга светлина. Отношенията ми с някои служители в клуба се разпаднаха. Не искам това да продължава повече. Когато подписах със Сити, аз го направих заради феновете. Те са тези, които ме посрещнаха и подкрепят досега. Те заслужават успехите, като награда за тяхната подкрепа. Всеки клуб би се гордял да има такива запалянковци. Всеки, който е наблюдавал играта не може да отрече, колко съм ангажиран и с каква страст нося фланелката на Сити. Мога да потвърдя, че подадох молба до президента на Манчестър Сити за трансфер. Съжалявам, че се стигна до тази ситуация. Искам и да потвърдя, че нямам конфликт с мениджъра си Роберто Манчини. Благодаря и на шейх Мансур за всичко което прави за клуба", завършва Тевес.

 

  Сподели
104