Бруно с два гола в победата над Брайтън


И. Ангелов

Бруно с два гола в победата над Брайтън

Брайтън прие Манчестър Юнайтед в срещата от тридесет и втория кръг на английската Висша лига. Днес гостите спечелиха с 3:0 и доближиха четвъртата позиция в класирането на 2 точки, а Бруно Фернандеш се разписа два пъти след Мейсън Гринууд.

Юнайтед започна агресивно срещата от първата минута, и в 12-ата Погба намери Бруно за страхотен удар в гредата на противника. В 16-ата минута Уан Бисака пусна топката за Гринууд, който навлезе в наказателното поле, финтира бранител и стреля силно в близкия ъгъл за 1:0.

В 29-ата минута Бруно удвои резултата когато Погба му предостави топката на дъгата, а португалецът с фалцов удар намери долния десен ъгъл на вратата за 2:0. След почивката Бруно вкара отново в 50-ата минута, а този път попадението бе красиво след подаване на втора греда от лявото крило на Гринууд и удар от воле в земята и вратата за 3:0. 

След третия гол Оле Гунар Солскяер замени Погба, Шоу и Бруно с МакТоминей, Уилямс и Перейра, при което гостите предадоха инициативата, а Де Хеа се намеси на няколко пъти до края.

  Сподели
150