Солскяер: Марсиал се учи от Игало


Н. Гавазов

Солскяер: Марсиал се учи от Игало

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за ролята на 31-годишния нападател Одион Игало, който е нает от китайския клуб Шанхай Шенхуа, а също така сподели мнението си за играта на Антони Марсиал.

"Одион Игало е опитна девятка. Той игра на тази позиция през цялата си кариера, докато Антъни играе повече на фланга. Одион помага в тренировъчния процес по отношение на неговото движение, задържане в играта и просто да бъде себе си. Антони Марсиал се учи от опитен централен нападател.

Това е първият сезон, в който Марсиал наистина играе като централен нападател. Понякога не е лесно, когато играеш за Манчестър Юнайтед, но той знае, че ние му вярваме и мисля, че разбира, че искаме да продължи да се развива. Винаги има играчи, включително нападатели, в отбора и около него - извън клуба -, които биха искали да станат част от Манчестър Юнайтед. Винаги има натиск върху централния нападател, но засега Марсиал наистина се представи добре.

Той играе с усмивка на лицето. Антони имаше наистина добър сезон, той е важен за нас. Усещахме това в продължение на няколко месеца, когато той бе контузен и той знае, че ние му вярваме", заяви Солскяер.

  Сподели
103