Лампард: Най-лошата игра за времето ми в Челси


Н. Гавазов

Лампард: Най-лошата игра за времето ми в Челси

Наставникът на Челси Франк Лампард каза, че през първото полувреме на мача на ФА Къп срещу Лестър неговият отбор е показал най-лошия си футбол откакто работи в клуба.

"Можех да направя седем или осем замени по време на почивката. Имахме късмет. Ако това се случи отново, няма да имаме шанс. Това бе най-лошата игра на всички времена тук.

През първото полувреме не показахме играта, с която бяхме свикнали. Липсваше ни постоянство и темпо. Направих три замени, но можеше да има и още.

Не мисля, че играхме толкова зле този сезон като тези 45 минути. Играхме по-добре и загубихме мачове. Не бях щастлив и имахме късмет, че не отстъпихме в резултата на почивката. Направих замени, за да преобърнем играта и ние го направихме.

Можех да сменя други играчи, но Мейсън Маунт имаше два тежки  мача, а Били Гилмор и Рис Джеймс не играха наистина. Те все пак ще станат играчи от най-високо ниво за този клуб и ще изграждат успешни кариери.

Говорих с тях по време на почивката и в края на мача. Това се случва във футбола и с удоволствие им обясних всичко. Това бе сънлива игра, играна от целия отбор и ще им кажа, че това не е проблем. Те ще станат големи играчи, а ние ще продължим напред", заяви Лампард.

  Сподели
328