Уернър: Поздравих Едуардс преди Клоп


Н. Гавазов

Уернър: Поздравих Едуардс преди Клоп

Президентът на Ливърпул Том Уернър отбеляза приноса на спортния директор на клуба Майкъл Едуардс за спечелването на титлата във Висшата лига.

Пристигайки на "Анфийлд"  като анализатор през 2011 г., през ноември 2016 г. Едуардс бе повишен на поста спортен директор и оттогава е отговорен за политиката за трансферите на мърсисайдския клуб.

При Едуардс червените направиха редица скъпи, но изключително успешни покупки като Върджил Ван Дайк, Алисон или Фабиньо, а Уернър счита за необходимо да похвали Майкъл.

"Думите ми няма да са достатъчни, за да опишат значението на ролята на Майкъл. Знам, че Юрген (Клоп) е в центъра на вниманието на журналистите, но не бихме постигнали този успех без ценния принос от Майкъл.

Той работи извън радара, но ролята му е от решаващо значение за осигуряване стабилността на постиженията, които ще видим.

Ако погледнете играчите, които са идвали и са си отивали, играчите, които са привлекли вниманието му, тогава ние не плащахме по 100 милиона паунда за всеки от тях.

Той просто работи неуморно, за да създаде тези невероятни условия. Изпратих му съобщение по-рано от Юрген, за да кажа колко сме благодарни за приноса му", заяви Уернър.

  Сподели
263