Магуайър: ФА Къп ще означава всичко


И. Ангелов

Магуайър: ФА Къп ще означава всичко

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър насочи погледа си към спечелването на ФА Къп след като вчера помогна за класирането на полуфиналите на най-старото състезание. В четвърт-финала срещу Норич Сити двата тима стигнаха до равенство 1:1 и продължения, където 2 минути преди дузпите именно Магуайър вкара от непосредствена близост за победата с 2:1.

"Това ще означава всичко. Аз пристигнах в този клуб за да печеля трофеи. Това е страхотно състезание и се надяваме да изиграем по-добър полуфинал от срещата тази вечер. 

"Беше труден мач и ние сами направихме задачата си по-трудна. Не бяхме на най-доброто си ниво, но така става в купите понякога. Имахме тежък мач в жегата в сряда, но направихме промени в състава затова причината не е там. Аз не мога да посоча проблема в момента, ще гледаме записите и ще видим.

"Играхме малко бавно, трябваше да играем по ширината повече. Но сме в полуфиналите и само това има значение. Аз винаги съм щастлив когато помогна, особено когато това е в последната минута на добавеното време. Малко съм разочарован, че имам само 3 гола. Това е нещо над което работя и дано следващия сезон продължа така."

  Сподели
200