Робъртсън иска да проведе кариерата си в Ливърпул


Н. Гавазов

Робъртсън иска да проведе кариерата си в Ливърпул

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън заяви, че иска да прекара остатъка от кариерата си на "Анфийлд".

През този сезон Робъртсън помогна на "червените" с убедителен марж да спечелипървенството във Висшата лига, а преди 12 месеца празнува с отбора на Юрген Клопп победата в Шампионска лига.

Сега 26-годишният шотландец е нетърпелив да развие тези успехи и просто не вижда отбор, който да е по-добър от Ливърпул.

"Мога ли да си представя, че ще прекарам остатъка от кариерата си в Ливърпул? Всъщност това е моят план. Нека да видим дали ще бъда достатъчно добър на 33 или 34 години, за да играя тук.

Не искам да отида никъде. Този клуб стана толкова специален за мен за кратко време. Семейството ми обича Ливърпул, обичам Ливърпул и не искам да ходя никъде другаде.

В момента няма по-добър отбор в света от Ливърпул. Защо някой от нас да иска да напусне? Имаме млад състав и през следващите пет години трябва да се опитаме да спечелим повече трофеи.

Двата най-важни трофея винаги са добро начало. Сега сме свободни да вървим и да печелим повече.

Беше невероятно усещане, когато празнувахме спечелването на титлата във Висшата лига. Не искаме тази победа да е единствената или една от двете най-важни моменти в кариерата ни. Искаме постоянно да печелим и това ще ни подтикне за следващия сезон, а  и сезоните след това", заяви Робъртсън.

  Сподели
93