Мърсън: Оставам на своето мнение за Кейн


Н. Гавазов

Мърсън: Оставам на своето мнение за Кейн

Експертът Пол Мърсън продължи задълбочената дискусия с мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо за нападателя Хари Кейн.

На пресконференция пред дербито с Уест Хем Моуриньо отдели много време за отговор на Мърсън, който предположи, че защитният стил на Жозе може да накара Хари да напусне Северен Лондон.

Но дори отговорът на Моуриньо и голът на Кейн срещу "чуковете" не убедиха Мърсън. Пол все още вярва, че Жозе има нужда от различен тип нападател.

"Жозе Моуриньо е един от най-големите треньори, но аз оставам на своето мнение за  Хари Кейн.

Някои играчи подхождат на определени треньори, а Кейн не подхожда на Моуриньо. Голът му срещу Уест Хем няма да спре въпросите за бъдещето му в Тотнъм. Колко добри моменти пропусна в този мач?

Кейн работи без подкрепления заради начина, по който Моуриньо обича да играе. Все още мисля, че може да се наложи да напусне.

Моуриньо се държеше много умело, посвещавайки цялата си пресконференция преди мача на мен и моите думи. Благодарение на това никой не каза, че неговият отбор няма да влезе в топ 4!

Тотнъм  трябва да е в Шампионска лига. Те стигнаха до финала през миналия сезон. През последните години ги възприемам като претендент за титлата.

А сега те са средняци. Просто мисля, че леко повтарят съдбата на Арсенал. Но не само Моуриньо е виновен за това. Той трябва да събере отбор парче по парче.

Но Кейн е проблемът. Дидие Дрогба беше идеален за Моуриньо. Бихте могли да му дадете топката и той да я задържи. Той може да тормози хората. Да бъде опорна точка.

Кейн иска само да вкарва голове. Това е всичко, което искам да кажа. Той иска да има "Златната обувка". Но отборите на Моуриньо не могат да се похвалят с изобилие от голове.

В момента някой като Раул Хименес от Уулвс е по-добър за Тотнъм, отколкото Кейн. Моуриньо харесва подобни нападатели", написа Мърсън в своята колона Daily Star.

  Сподели
130