Лампард: Пулисич има толкова талант, и ще се развива


И. Ангелов

Лампард: Пулисич има толкова талант, и ще се развива

Мениджърът на Челси Франк Лампард похвали нападателя си Кристиан Пулисич, който блестя вчера в победата над Манчестър Сити с 2:1. Според него американецът има и в каква посока да се развива в бъдеще, за да става все по-добър.

"Кристиан пристигна през миналото лято. Много се говореше тогава. Той нямаше никаква почивка когато дойде в тима. Играеше много добре и след това дойде лоша контузия. Аз исках да го предпазя срещу Вила и да видя дали ще повлияе на играта. Той го направи.

"Аз винаги съм планирал да го пусна срещу Ман Сити защото зная какво може да донесе в тези мачове и той го направи. Справи се наистина добре. Той трябва да продължи да работи, млад играч е, но има толкова много талант и само ще се подобрява.

"С топ отборите има очевидно разстояние и ние няма да затворим това за една вечер или с един, два трансфера. Има много работа за вършене. Ливърпул и Сити прогресират от няколко години и сега приемат успехите. Аз не искам да се превъзнасям. Можем да се подобрим. Можем да сме по-добри с топката. Можем да владеем повече."

  Сподели
232