Солскяер: Искаме третото място


Н. Гавазов

Солскяер: Искаме третото място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заплаши, че отборът му е готов да се премести на третото място през останалата част от сезона.

Благодарение на убедителната победа с 3: 0 над Шефилд Юнайтед в сряда вечерта, "червените дяволи" намалиха до две точки изоставането от  четвъртия Челси, който ще играе срещу Манчестър Сити в четвъртък.

Според Оле, неговият отбор е в състояние да се  подобри още повече през този сезон и да стане номер едно във Висшата лига, след Ливърпул и Сити.

"Понякога играехме много, много добър футбол. Можехме и трябваше да вкараме повече голове, за да завършим интригата преди почивката. Винаги се тревожиш, когато отидеш на почивка с чувството, че трябваше да вкараш повече. Това би трябвало да се случи, имайки предвид, че докато контролирахме играта, пресирахме и не им позволихме да играят.

Доволен съм от победата, но все пак сме способни на много повече и не трябва да сме на 100% удовлетворени.

Никога не съм казвал, че четвъртото място е нашата цел. Искаме да спечелим, искаме да се изкачим до третата позиция. Разбира се, че искаме това. Надявам се да продължим да набираме точки, а в крайна сметка пред нас ще има само два отбора", заяви Солскяер.  

  Сподели
164