Гуардиола допуска, че Сити няма да купува играчи


Н. Гавазов

Гуардиола допуска, че Сити няма да купува играчи

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че клубът му няма да купува никого през най-близкия трансферен прозорец.

"В момента не знам плановете ни за трансфери. Ако на местата, където съм работил - Барселона, Байерн Мюнхен и тук - клубът казва, че не можем да си позволим да купуваме, тогава не можем.

Но не знам. Зависи от хората, които остават. Може би през следващите два месеца тимът ще направи крачка напред и ние ще останем със същите хора. Точно сега не знам."

Не знам дали Сане  ще напусне това лято или в края на договора си, но имаме достатъчно добри играчи отпред. Габриел (Жезуш) може да играе отляво, Фил Фоден може да играе отляво, ние също имаме Рахим (Стърлинг).

Имаме големи таланти отпред. Повечето от тях - като Фил, Риад (Марез), Габриел, Рахим - са в добра физическа форма и могат да играят доста редовно за дълъг период от време. Той е толкова устойчив на контузии.

Мисля, че може да имаме други приоритети на трансферния пазар. Но не знам как ситуацията за клубовете ще се промени икономически и финансово след коронавируса. Не знам как ще станат нещата. Ще разберем в края на сезона", заяви Гуардиола.

  Сподели
127