Карагър поиска от Клоп да купи нападател


Н. Гавазов

 Карагър поиска от Клоп да купи нападател

Легендата на Ливърпул Джейми Карагер поиска от мениджъра на "червените" Юрген Клоп да купи нападател след нулевото равенство с Евертън.

Клоп не успя да използва Мохамед Салах в неделя на "Гудисън Парк, тъй като египтянинът получи лека травма. В резултат страхотното атакуващо трио на Ливърпул се разпадна, а Такуми Минамино, който замени Мохамед, не можа да намери общ език с Роберто Фирмино и Садио Мане.

Според Карагър, Клоп просто няма как да не излезе на пазара за трансфери след дербито на Мърсисайд.

"Атакуващата тройка на Ливърпул не отстъпва на никой в ​​Европа, но ако един от тях излезе от строя, тогава в играта им се наблюдава голям разпад. Салах не игра, когато Ливърпул загуби точки срещу Манчестър Юнайтед. Затова Ливърпул трябва засили атаката.

Диви Ориги е легенда на Ливърпул, той вкара важни голове във важни моменти, но майсторството му остав амного от желаното. Минамино е част от атакуващата тройка? Не е за мен. Ливърпул има силна атакуваща тройка и тези тримата рядко пропускат мачове, но ако през следващия сезон Ливърпул загуби един от тях, особено един от двамата флангови нападатели за дълъг период от време, те ще имат реални проблеми", заяви Карагър.

  Сподели
380