Официално: Някaсъл е с нов мениджър


Н. Гавазов

Официално: Някaсъл е с нов мениджър

Нюкaсъл Юнайтед потвърди назначаването на Алън Пардю за нов мениджър на отбора. Според информацията, бившият наставник на Саутхямптън, който замени уволнения наскоро Крис Хютън е сключил договор за пет години и шест месеца. Не се съобщават никакви данни за финансовите условия по контракта.

„За мен е чест и привилегия да водя отбора на Нюкaсъл, един наистина голям клуб в английския футбол. Аз добре разбирам колко много прави ръководството на клуба, за да зарадва своите привърженици, които са известни със своята лоялност, страст и отдаденост на отбора", заяви Пардю за Sky Sports.

„Крис Хютън свърши огромна работа, след като върна Нюкaсъл обратно във Висшата лига, той работи добре и през този сезон. Моята цел е да продължа изграденото от него и да придвижа отбора още по-напред. Винаги съм изповядвал атакуващ футбол и това ще направя и сега, което зная, че ще зарадва феновете. В същото време смятам да обърна внимание и на младите играчи от академията. Нямам търпение за първата среща на отбора под мое ръководство и какво по-хубаво от това, че срещаме Ливърпул на „Джеймсис Парк" в събота", завършва Пардю.

 

  Сподели
173