Скоулс: Юнайтед може да завърши в топ 4


И. Ангелов

Скоулс: Юнайтед може да завърши в топ 4

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че клубът има всички условия за да постигне класиране в следващия сезон на Шампионска лига, след като и оставащите срещи до края на сезона изглеждат подходящи за това. Юнайтед се намира на 5-та позиция в таблицата на Висшата лига, но преди паузата на сезона тимът бе на поход от 11 срещи без загуба след пристигането на Бруно Фернандеш и Одион Игало през зимата.

"Да, уверен съм в шансовете. Дори да я нямаше тази почивка, смятам бяхме сред сигурните кандидати. Сега не знаем в каква форма ще продължим след карантината. Аз мисля, че всичко ще е наред. Имаме големи играчи, които се връщат от контузии, защото преди това нямахме Маркъс и Пол в отбора.

"Ако те се върнат във форма, то всички шансове са налице. Ще е страхотно да вземем и финал във ФА Къп, въпреки че ще е странно без фенове по трибуните. Все пак това ще е трофей и е добре да го имаш. Ще видим какво ще стане, но шансът е страхотен. 

"Колко са, 3 точки зад Челси? Мачовете до края изглеждат добри. Да се надяваме, че формата ще продължи от там, където беше спряна и в края на годината имаме място в Шампионска лига."

  Сподели
163