Агент не вярва, че Ювентус ще купи Жоржиньо


Н. Гавазов

Агент не вярва, че Ювентус ще купи Жоржиньо

Агентът на полузащитника на Челси Жоржиньо не вярва, че клиентът му ще се премести в Ювентус през най-близкия трансферен прозорец.

През последните седмици има постоянни слухове, че старши- треньорът на Ювентус Маурицио Сари, който работи  с Жоржиньо не само в Челси, но и в Наполи, иска да се събере отново с италианеца от бразилски произход.

Въпреки това агент Жоао Сантос отрича всякакъв контакт с Ювентус и смята, че в променящия се икономически климат трансферът на 28-годишния Жоржиньо е трудно възможен.

"Научавам за тези постоянни слухове само от вестниците, защото никой от Ювентус не се е свързал с мен. Сари наистина го оценява като човек и като играч. Те работиха много добре заедно, но това е всичко.

Човекът мисли само за Челси. Той вече започна да тренира и се готви да възобнови сезона във Висшата лига.

Ако се интересувате от моето мнение, днес би било трудно Ювентус да го купи. Защо? Защото вече няма да виждаме пазара, с който сме запознати. Икономическият ефект от пандемията ще бъде огромен. Освен това Жоржиньо има договор с Челси до 2023 г. Той е техен заместник-капитан и се смята за много важен играч в отбора“, заяви  Сантошпред TuttoJuve.

  Сподели
111