Бърнли влезе в борба за Лалана


Н. Гавазов

Бърнли влезе в борба за Лалана

Бърнли  се присъедини към броя на клубовете, които искат да получат полузащитника на Ливърпул Адам Лалана като свободен агент.

Настоящият договор на Лалана изтича на 30 юни. Подобно на много други играчи във Висшата лига, които попаднат в подобна ситуация, Адам ще удължи трудовия си договор до края на сезон 2019/20.

А след това Лалана ще напусне "Анфийлд". Мениджърът на "червените" Юрген Клоп е готов да предложи на играча нова сделка, но Адам не иска да седи на пейката на 32-годишна възраст.

През този сезон Лалана се отчете само с три участия в стартовия състав на "червените" и това насърчава англичанина да напусне клуба, където може да играе по-редовно.

Daily Mirror съобщава, че Лестър остава фаворитът в борбата за Лалана, благодарение на личността на бившия наставник на мърсисайдци  Брендън Роджърс и вероятното влизане в Шампионска лига за следващия сезон.

Лалана обаче има много други възможности. Арсенал, Тотнъм, Уест Хем също искат да получат Адам - ​​а сега и Бърнли, чийто мениджър Шон Дайк ще се опита да намери своите аргументи за бившия играч на Саутхемптън.

  Сподели
108