Шерингам: Погба трябва да напусне


Н. Гавазов

Шерингам: Погба трябва да напусне

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам смята, че на полузащитника Пол Погба липсват качествата, които е пртежавал бившият капитан на "червените дяволи" Рой Кийн.

Погба редовно е критикуван за нестабилната си игра след завръщането си в Юнайтед и понякога изглежда, че на французина липсва достатъчно сериозна настройка.

Според Шерингам,  Погба е ужасен като лидер. Нещо повече, на Теди се струва, че Погба дърпа Юнайтед надолу.

"Хората често говорят за играчи и капитани от най-високо ниво. Когато нещо не бе наред по наше време, Рой Кийн можеше да го поправи. Той внушаваше на отбора и желанието му караше отбора да се показва във всеки мач.

Когато погледнете Погба ... Да, той може да бъде талантлив човек, но дали има същия характер? Готов ли е да запретне ръкави и да изведе Манчестър Юнайтед от трудна ситуация? Според мен отговорът е "не“.

Като играч на Манчестър Юнайтед, той дава грешен пример. Да, добре е на моменти да бъдеш арогантен и арогантен - Дуайт Йорк бе такъв, той игра с голяма усмивка на лицето. Но Йорк имаше желание да прави правилното нещо в точния момент. Без това не може, а не мисля, че Погба го прави.

"Той трябва да напусне и да направи път на някой, който има правилния характер и желание да помогне на Манчестър Юнайтед да излезе от сегашното си положение", заяви Шерингам.

  Сподели
115