Паркър: Неправилно е, ако се говори за отстраняване на Солскяер


Н. Гавазов

Паркър: Неправилно е, ако се говори за отстраняване на Солскяер

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед  Пол Паркър смята за неправилно да се призовават "червените дяволи" да назначат Маурисио Почетино за мениджър на мястото на Оле Гунар Солскяер.

По-рано през май Почетино се освободи от задълженията си към бившия клуб Тотнъм, а също така даде интервю за пресата, потвърждавайки желанието си да се завърне във Висшата лига.

Това разбуни стари слухове за евентуално пристигане на Маурисио в Юнайтед, но Паркър е убеден, че този път спекулациите са неоснователни.

"Като се има предвид, че почти нищо не се случва във футбола, хората се опитват да измислят истории.

Напоследък много говорят за Почетино. Видях интервюто му по телевизията и сега хората се опитват да го свържат с тази или онази работа.

Той е свързван с Манчестър Юнайтед и лесно е да се каже, че нещо може да се случи, но формата на Юнайтед преди спирането на сезона ми говори, че те ще се борят за влизане в Шампионска лига до последния момент.

Те преобърнаха ситуацията, Оле Гунар Солскяер обърна ситуацията и сега те като отбор и като клуб се движат напред.

Вижте играчите, за които е похарчил пари. Никой от тях не подведе Солскяер или Манчестър Юнайтед, всички те се представят страхотно. Бруно Фернандеш изглежда особено ярко, той вече започна да носи ползи. Те имат правилното отношение и всички се оказаха подходящи.

И така, в момента Юнайтед върви напред и нека видим какво ще се случи след възобновяването на сезона, но ще бъде неправилно, ако сега правите изводи, опитвайки се да отстраните Солскяер,", заяви Паркър.

291