Харгрийвс: Игало надмина очакванията


И. Ангелов

Харгрийвс: Игало надмина очакванията

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс сподели мнението си за нападателя Одион Игало, който пристигна под наем през януари. Според Харгрийвс нигериецът е надвишил очакванията и той предлага нещо различно в отбора, поради което заслужава постоянен договор. Игало вкара 4 пъти в 8 мача.

"Той е голям фен на Юнайтед и се справи страхотно, наистина добре, дори по-добре, отколкото е очаквал и той стана добро попълнение за Ман Юнайтед. Аз мисля, че всички момчета са наистина добри атлети, включват се зад защитата, но той изглежда комфортно когато играе с гръб към вратата.

"Обичам Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, обичам играта им. Но те са много различни защото искат топката в краката си и искат да преминат напред, докато той се чувства комфортно да е целта в полето, дори да има хора около него, и той може да играе с хората около себе си.

"Аз мисля, че той се доказа като подходящ за Ман Юнайтед. Когато подписваш с играчи трябва да си сигурен, че са правилните. Не всичко е до това да намериш най-доброто име, трябва ти правилния човек, който нямаш. Който подписа с него, свалям шапка - защото Игало донесе нещо различно при тях. 

"Дано Игало остане, но има и ситуацията с Алексис Санчес, който ще се върне от наем, Марсиал и Рашфорд, Бруно и Погба - всички трябва да играят. Даниел Джеймс също."

  Сподели
144