Карагър призна, че Вернер може и да не е по джоба на Ливърпул


Н. Гавазов

Карагър призна, че Вернер може и да не е по джоба на Ливърпул

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагер призна, че нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер може да не е по-достъпен за "червените" заради пандемията от  коронавируса.

От няколко месеца пресата упорито свързва  Вернер в Ливърпул, но избухването на икономическата криза застрашава тази сделка от 50 милиона паунда.

Карагър смята, че Ливърпул може би е пропуснал шанса си да подпише Вернер, но все още не трябва да се разстройва.

"Мисля, че имаше добри шансове този трансфер да се осъществи преди пандемията.

Но сега не знаем финансовото състояние на клубовете. Видях нещо в Туитър за финансовите резултати на Манчестър Юнайтед (Манчестър Юнайтед изпусна 28 милиона паунда приходи за първата четвърт от годината поради пандемията), така че можем да предположим, че Ливърпул е в приблизително подобна ситуация. Сигурен съм, че това ще се отрази на трансферния пазар.

Не мисля, че Ливърпул може да се оплаква твърде много, като се има предвид техният избор на играчи в момента. Те загубиха един мач за целия сезон и един през миналия сезон.

Не е, че трябва да се променят твърде много. Мисля, че се нуждаят от друг атакуващ играч от най-високо ниво, но ако финансите не позволяват това, тогава не", заяви Карагър.

  Сподели
181