Нюкасъл е готов да похарчи 60 милиона за връщането на Бейл в Англия


Н. Гавазов

Нюкасъл е готов да похарчи 60 милиона за връщането на Бейл в Англия

Нюкасъл Юнайтед, който преминава под управлението на фонда от Саудитска Арабия, иска да извърши голям трансфер през лятото, твъди Daily Mail.

Според източникa, клубът проявява силен интерес към трансфера на 30-годишния уелски нападател на Реал Мадрид Гарет Бейл. Нюкасъл е готов да похарчи 60 милиона евро, за да може звездата от Кралския клуб да се завърне във Висшата лига през лятото. Най-малко три клуба обаче се интересуват от играча, но именно Нюкасъл изглежда фаворитът. Един от тези три клуба е Интер Маями, който е готов да отговори на изискванията за заплатата на играча. Тотнъм също се интересува от завръщането на играча в Лондон.

Доскоро Нюкасъл едва ли можеше да поиска играч на ниво Бейл, но предстоящата им продажба на собственика от Саудитска Арабия за 340 милиона евро ще ги изведе на ново ниво на финансиране.

Напомняме, че Бейл е най-заплатеният играч в Кралския клуб. Заплатата му е 17 милиона евро годишно. През този сезон 30-годишният нападател участва в 14 мача от испанското първенство, в които стана автор на два гола и даде две асистенции.

  Сподели
478