Йозил се готви да изостави Арсенал след година


Н. Гавазов

Йозил се готви да изостави Арсенал след година

Агентът на Месут Йозил заяви, че клиентът му ще получи всичките си пари от Арсенал по договора, след което ще  напусне като свободен агент, оставяйки "артилеристите"  без обезщетение.

Напомняме, че през миналия месец Йозил стана един от тримата играчи на Арсенал, които отказаха да намалят заплатите си, за да помогнат на клуба да преодолее кризата.

Месут все още получава 350 хиляди паунда седмично и възнамерява да продължи да го прави до юни 2021 г., когато договорът му изтече.

"Месут има година по договора. Нищо няма да се промени в това отношение.

Какво ще се случи по-нататък, времето ще покаже. Месут ще навърши 32 години и той ще може да играе още няколко години. Месут и семейството му ще вземат решение.

Не мога да говоря за Месут и Фенербахче, защото нямам право да го правя поради принципите на поверителност", заяви агент Еркут Согут в ефира на beIN Sports.

Повече яснота по въпроса внесе Акун Иликали, който е телевизионен водещ, фен на Фенербахче и голям приятел на Йозил. Турският журналист потвърди слуховете за плановете на Месут да се премести в Турция.

"Когато договорът му изтече, Фенербахче ще бъде фаворитът. Вече работим в тази посока. Много бих искал да ви разкажа подробности, но не мога. Ще ви разкажем всичко с времето", съобщи Иликали.

  Сподели
293