Джеймс: Изхвърлих си телефона когато Лийдс пропадна


И. Ангелов

Джеймс: Изхвърлих си телефона когато Лийдс пропадна

Крилото на Манчестър Юнайтед Даниел Джеймс разкри колко е бил ядосан когато е разбрал, че трансферът му от Суонзи Сити в посока Лийдс Юнайтед е пропаднал миналата година. 22-годишният бе на път към Лийдс през януари, само месеци преди Манчестър Юнайтед. Той беше уговорил условията си, но заради формалности трансферът не беше довършен преди края на прозореца.

"Аз бях на "Еланд Роуд" около 6 вечерта, направихме снимки с моята фланелка, направихме интервюта, защото те искаха всичко да се излъчи на сутринта. След това стана странно. Стана около 9 вечерта и аз бях подписал всички документи, останаха двата клуба. Много хора започнаха да ми пишат 'Какво се случва?', и аз не знаех нищо. Така останаха 15 минути до края на прозореца и вече си помислих 'Това май няма да се случи'.

"Накрая звъннах на председателя на Суонзи и го питах какво се случваше. Беше лудост и след това нещата не бяха довършени. Аз си изхвърлих телефона. Мислех, че това не е истина. Изпълнителният директор на Лийдс не беше доволен тогава, и аз трябваше да шофирам обратно до вкъщи. Беше много странна ситуация и мисля, че тя ми помогна в някакъв смисъл."

  Сподели
120