Ловрен обвини Бил Гейтс за пандемията от коронавируса


Н. Гавазов

Ловрен обвини Бил Гейтс за пандемията от коронавируса

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен смята, че пандемията от коронавируса е причинена от 5G -мрежите и е добра причина за милиардера Бил Гейтс да сложи чипове на хората.

Подобно на съотборниците си в Ливърпул, Ловрен се самоизолира от няколко седмици. Този път Деян се посвети не само на тренировките, но и върху разсъждения за ситуацията в света и различните теории за случващото се.

В крайна сметка Ловрен стигна до извода, че глобалната криза с пандемията е част от глобална конспирация, която цели контрол над човечеството. В своя Instagram 30-годишният хърватин публикува поредица от скрийншотове от интервю с Дейвид Айк, който е бивш футболист, а сега спортен коментатор и теоретик на конспирацията.

Ловрен напълно споделя теорията на Айк, че COVID-19 се разпространява чрез 5G клетъчни кули. Според Деян, зад всичко стои основоположникът на Microsoft Бил Гейтс, за когото различни конспиратори твърдят, че желае да имплантира чипове в населението на планетата. 

"Играта свърши, Бил. Хората не са слепи!", написа Ловрен в Instagram-а на Гейтс.

Напомняме, че самият Айк вече няма да може да публикува материали в YouTube след множеството предупреждения, които платформата отправи към Айк, заради това, че нарушава политиката на YouTube по отношение на споделяната от него информация и теории относно новия коронаворус. Каналът на Айк имаше над 900 000 абоната преди затварянето му, а последното видео, което Дейвид публикува бе в петък и е свързано с блокиране на акаунта му във Facebook.

Както е известно, излъчване на живо през април с Айк накара  YouTube да започне да премахва всички клипове, които свързват пандемията от коронаворуса с 5G. По-късно платформата започна да премахва всичко, в което се твърди, че коронавирусът не съществува, както и материали, съдържащи диагностична информация за COVID-19, различна от официалната политика, а също и клипове, в които се оспорват препоръките на СЗО за социална дистанция. 

Напомняме, че Бил Гейтс финансира производството на няколко ваксини за новия коронавирус, а фондацията му е един от най-големите дарители на СЗО. 

  Сподели
226