Джеймс: Нереално е, че играя с моя идол в един отбор


И. Ангелов

Джеймс: Нереално е, че играя с моя идол в един отбор

Крилото на Манчестър Юнайтед Даниел Джеймс разкри, че съотборникът му от тима на "червените дяволи" Хуан Мата е бил един от героите му в детството, поради което за него е невероятно, че двамата играят заедно. Джеймс изигра само един професионален сезон със Суонзи в Чемпиъншип преди да си спечели трансфер в Манчестър Юнайтед, като пред Sky той каза днес, запитан за идолите си:

"Всеки гледа Лео Меси, но аз мисля, че трябва да кажа Хуан Мата. Винаги съм му подражавал. Аз мисля, че когато се срещнахме за първи път, това беше странно изживяване за мен.

"Растейки като хлапе по неговия пример, и изведнъж разбираш, че той не само е страхотен на терена, но и извън него. Той е човек, който ме вдъхновява много. Когато се срещнахме за първи път той седна до мен в съблекалнята и каза 'Аз зная, че това е голям трансфер за теб, така че ако имаш нужда от нещо това е телефонния ми номер. Ако искаш да поговорим за каквото и да е аз съм тук'. Това беше изумително за мен.

"Нещата, които прави, той е толкова грациозен на терена. Аз си спомням, че си купих една от фланелките му - тази от Лига Европа когато спечелиха с Челси. Да играем в един отбор е нереално за мен."

  Сподели
231