Носителят на трофея отпадна от Карлинг къп (видео)


Т. Михайлов

Носителят на трофея отпадна от Карлинг къп (видео)

Носителят на трофея от последните две издания на Карлинг къп Манчестър Юнайтед напусна турнира във фазата на четвъртфиналите, след като беше разгромен с 4:0 от Уест Хем. Това бе първо поражение за “червените дяволи” през сезона като бе прекъсната и серията им от 29 поредни мача без загуба. Сър Алекс беше заложил предимно на резервни футболисти, които не оправдаха очакванията му.

В първите минути Манчестър Юнайтед игра по-добре и стигна до греда на Обертан. Постепенно обаче “чуковете” овладяха инициативата. В 17-ата минута Обиня стреля и след рикошет в Джонатан Спектър топката попадна във вратата на Кушчак, но попадението бе отменено поради тънка засада. Много скоро обаче домакините откриха. Бившият играч на Юнайтед Спектър вкара с глава след центриране на Обиня.

В 36-ата Спектър наказа за втори път бившия си тим, след като Фабио Да Силва се подхлъзна на заснежения терен и не можа да изчисти една топка. След почивката Юнайтед продължи да играе твърде бледо и Уест Хем вкара нови два гола. В 55-ата минута след чудесно центриране на Обиня Карлтън Коул вкара с глава. 11 минути по-късно отново той финтира Еванс в пеналта и разстреля Кушчак за крайното 4:0.

Видео: Тук

  Сподели
128